Floating Gardens

Bereken zelf de indicatie van de lage energielasten!

En de indrukwekkende verlaging van CO2 uitstoot.

In Floating Gardens woon je in een uiterst duurzaam gebouw, met lage CO2 uitstoot én een lage energierekening.

Het houdt ons allemaal bezig; De energierekening en onze footprint. Er staat een nieuw artikel op onze website over het energieconcept van Floating Gardens. Om het concreet te maken kun je hier zelf de lage energielasten berekenen, per appartement.

Ben jij benieuwd naar wat jij kan besparen wanneer je in een prachtig appartement woont in Floating Gardens?
Vul het stappenplan hieronder in en kom het te weten!

Bereken jouw energielasten besparing

in een paar simpele stappen.
1. Weet jij wat jouw huidige elektriciteitsverbruik is?
Ja
Nee
1a. Vul hieronder jouw energieverbruik (kWh) per jaar in.
1a. Inschatting energieverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw energieverbruik.
2. Welk type warmtelevering is van toepassing in jouw huidige woning?
Gasaansluiting
Stadsverwarming
2a. Weet jij wat jouw huidige gasverbruik is? Je vindt deze gegevens op de jaarnota van de energieleverancier.
Ja
Nee
2a. Weet jij wat jouw huidige GJ verbruik is? Je vindt deze gegevens op de jaarnota van de energieleverancier.
Ja
Nee
2b. Vul hieronder jouw gasverbruik (㎥) per jaar in.
2b. Inschatting van jouw gasverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw gasverbruik.
2b. Vul hieronder jouw stadsverwarming gebruik (GJ) per jaar in.
2b. Inschatting van jouw warmteverbruik per jaar. Vul onderstaande gegevens in. Zo kunnen wij een inschatting maken van jouw warmteverbruik.
3. In welke woning heb je interesse?
Bovengenoemde getallen zijn een indicatie. Er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
De energiekosten voor verwarming en warm water in uw huidige woning bestaan uit vaste en variabele kosten. Wanneer u geen verbruik heeft ingevuld, wordt het verbruik bepaald op basis van gecategoriseerde CBS-gegevens. Alle bedragen zijn inclusief alle van toepassing zijnde energiebelastingen en btw. Vastrechttarieven voor gas volgens de tarieven van Stedin in jaar van berekening en voor warmte volgens de tarieven van Vattenfall in jaar van berekening. Voor variabele leveringstarief van elektriciteit en aardgas wordt uitgegaan van gemiddelde tarief voor consumenten van juni t/m november 2022 op basis van CBS-gegevens (zie: https://www.cbs.nl/nl-nl/cijfers/detail/84672NED).
De energiekosten voor elektriciteit, verwarming, koeling en warm water in uw nieuwe woning bestaan uit vaste en variabele kosten. De variabele kosten voor verwarming en warm tapwater worden bepaald door het ingeschatte elektrische energieverbruik van de warmtepomp in uw woning. Dit is bepaald door uitvoering van gedetailleerde energieberekeningen door de installatie-adviseur. De vaste kosten zijn opgebouwd uit vastrecht voor verwarming, warm tapwater en koeling en daarnaast huurkosten voor de warmtepomp in uw woning. Alle gehanteerde tarieven zijn gebaseerd op warmteleverancier Equans. Alle bedragen zijn inclusief alle van toepassing zijnde energiebelastingen en btw.