Floating Gardens

Garden

Uitverkocht
Vier-kamer-appartement(en)
0 beschikbaar
0 onder optie
4 verkocht
woonoppervlakte103 t/m 123㎡Kamers4
Garden
Interesse?
0 beschikbaar

Bouwnummers

BNR.
8.01110㎡4-
8.02123㎡4-
8.03118㎡4-
8.04103㎡4-
#
#

Garden appartementen

De naam verraad het al, de Garden appartementen hebben een terras dat door de afmeting en groene aanleg voelt als een tuin. De aanleg wordt voor je geregeld. Officieel mogen we de appartementen op de 8e verdieping geen penthouses noemen, maar dat gevoel geven ze je wel. Heerlijk ruim en nog groter aanvoelend door de indrukwekkende raampartijen die de hoek omlopen. En dan heb je ook nog een fantastisch terras waar op een mooie dag altijd de zon schijnt.

De Garden appartementen met 3 slaapkamers zijn circa 100, 110, 115 en 120 m2 groot. De grote slaapkamer is zo groot dat je hier alle ruimte hebt voor een wandvullende garderobekast. Bij het grootste appartement kun je zelfs een inloopkast maken. Alle appartementen hebben een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat.

De appartementen worden meer dan compleet afgebouwd zodat je extra comfort ervaart. Zoals stompe binnendeuren, een zeer uitgebreid elektrapakket en de voorbereiding voor een kookeiland. De appartementen worden opgeleverd inclusief fraai sanitair- en tegelwerk en een separate berging en exclusief een keuken. Eventueel kun je aanvullend een parkeerplaats kopen in de parkeerkelder.