In verkoop! Schrijf je in als reservekandidaat. Bekijk het aanbod

Floating Gardens

Toelichting eigen account, woonwensen, inschrijving en toewijzing

Je kunt per direct jouw eigen gegevens en woningvoorkeuren bijhouden en wijzigen in jouw persoonlijke online account in “Mijn Omgeving”. Klik hier om een persoonlijk account te maken of om in te loggen op een bestaand account.

Een eigen account: Online jouw woonwensen bijhouden en indienen.

Een persoonlijk account aanmaken.

Waarom (nu al) een account?

 • Beheer je gegevens op één centrale plek.
 • Je bent en blijft op de hoogte van het laatste nieuws én van het woningaanbod
 • Wanneer je vóór Start Verkoop, dus tijdens de pre-sale-fase, een account aanmaakt én bouwnummervoorkeuren aangeeft, dan wordt dit als voorrang, samen met bouwnummervoorkeur, meegenomen in de toewijzing.
 • Alleen vanuit dit persoonlijke account kun je vanaf Start Verkoop jouw definitieve woningvoorkeuren inzenden om deel te nemen aan de toewijzing van de 31 appartementen in Floating Gardens.

Is het project nog niet in verkoop? Tóch kun je al aan de slag

01

Maak een persoonlijk account aan

Maak een persoonlijk account aan via het formulier op de pagina interesse.
Vervolgens ontvang je een bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres met het verzoek het account te bevestigen en een wachtwoord aan te maken.

02

Vul je persoonsgegevens aan

Hier kan je via “Mijn Gegevens → Persoonsgegevens” je persoonlijke gegevens aanvullen. De gegevens die je hebt ingevuld op het interesseformulier op de website, zijn al voor je ingevoerd. Ook heb je hier de mogelijkheid om de gegevens van je partner toe te voegen.

03

Deel je woonwensen en bouwnummervoorkeuren.

Hier kan je via “Mijn Gegevens → Woonwensen” je woonwensen met ons delen en via “Woningaanbod” jouw bouwnummervoorkeuren.

Is het project in verkoop? Stroop dan de mouwen maar op!

01

Geef je bouwnummer voorkeur door

Ga naar “Woningaanbod” om jouw bouwnummervoorkeuren definitief met ons te delen. Dit kun je doen door de bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje.

02

Schrijf je online in tijdens start verkoop

Via “Woningaanbod → Inschrijven” kun je jouw online inschrijving met ons delen. Dit kun je doen door onder “woningaanbod” bouwnummers te markeren als favoriet (maximaal 10 bouwnummers) door te klikken op het hartje. Vervolgens worden deze bouwnummers getoond onder “Inschrijven” en kun je deze prioriteren naar voorkeuren.

Als je jouw persoonsgegevens volledig hebt ingevuld en akkoord bent gegaan met de inschrijfvoorwaarden kun je jouw online inschrijving verzenden. Je ontvangt altijd een bevestiging op het door jou ingevulde e-mailadres.

03

Inschrijving wijzigen

Wil je jouw inschrijving intrekken of de bouwnummers van jouw voorkeur wijzingen of anders prioriteren? Klik op het tabblad “Woningaanbod → Inschrijven”, klik vervolgens op “inschrijving wijzigen”. Wijzig vervolgens je inschrijving naar wens en schrijf je opnieuw in (!).

Let op, als je jouw inschrijving wijzigt nadat de inschrijving is gesloten, dan word je verwijderd uit de groep van inschrijvers en word je toegevoegd als reserve-kandidaat.

04

Sluitingsdatum van inschrijving

Online inschrijven is mogelijk tot en met de datum die vanaf Start Verkoop op de homepage wordt gecommuniceerd. Zorg er dus voor dat je inschrijving vóór die tijd is verzonden. Schrijf je maar één keer in. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten en komen daarmee niet meer in aanmerking voor een woning in Floating Gardens.

05

Aantal voorkeuren

Het is van belang dat je alle woningen van je voorkeur aangeeft. Je krijgt namelijk geen bouwnummer toegewezen die je niet als voorkeur hebt opgegeven. Ons advies is om je in te schrijven voor meerdere bouwnummers waardoor je kans op een woning groter is. Als je alleen inschrijft op je eerste voorkeur, is je kans op een woning in Floating Gardens kleiner.

Inschrijfvoorwaarden

01

Inschrijfvoorwaarden

 • Let op: Je ontvangt, per email, een bevestiging van de (online) inschrijving. Indien je geen bevestiging hebt ontvangen, dan zijn jouw woningvoorkeuren niet geregistreerd en verzoeken wij je vriendelijk het inschrijfproces nogmaals te doorlopen;
 • Indien woningvoorkeuren worden ingezonden na de sluitingsdatum, dan wordt de inzending niet meegenomen in de eerste ronde van toewijzing;
 • Het inzenden van de woningvoorkeuren is vrijblijvend voor de inschrijver en verplicht de verkopende partij niet tot het toewijzen van een woning aan een bepaalde inschrijver;
 • Per toekomstig huishouden kan maximaal één (1) persoonlijk account aangemaakt worden waar vanuit woningvoorkeuren ingediend worden. Dit betekent ook dat de tenaamstelling van de eventuele koopovereenkomst gelijk zal zijn aan de tenaamstelling zoals ingevuld in het persoonlijke account. Eventuele mede-kopers moeten derhalve worden vermeld.
 • Wil je de inschrijving aanpassen (bijvoorbeeld omdat je een ander bouwnummer wilt doorgeven)? Dien de inzending van jouw woningvoorkeuren dan nogmaals in vanuit het persoonlijke account. Wij hanteren alleen de meest recent indiening bij de toewijzing van de woningen.

Korte samenvatting

 • De informatie per appartement staat vanaf Start Verkoop online en kun je bekijken op de website: www.floating-gardens.nl. In Mijn Omgeving kun je al bouwnummervoorkeuren aangeven vanaf 25 mei 2022.
 • Vul je persoonsgegevens in en maak je voorkeuren kenbaar via de pagina woonwensen in Mijn Omgeving.
 • Als je jouw voorkeuren en persoonsgegevens volledig ingevuld en gecontroleerd hebt en akkoord bent met de inschrijfvoorwaarden, dan kun je jouw definitieve online inschrijving vanaf datum Start Verkoop verzenden.
 • Je ontvangt een bevestiging op het door jou ingevulde e-mailadres.
 • Wil je je voorkeuren wijzigen of heb je geen bevestiging per mail ontvangen? Dien dan opnieuw jouw woningvoorkeuren in vanuit je persoonlijke account vóór de sluitingsdatum én bevestig de invoer.

Toewijzingsprocedure

01

Toewijzingsprocedure

Kort na de sluitingsdatum vindt de toewijzing plaats, door Synchroon. De toewijzing is intern en niet openbaar. Belangstellenden die vóór Start Verkoop hun bouwnummervoorkeuren doorgeven in Mijn Omgeving, krijgen voorrang. Over de uitslag van de toewijzing wordt niet gecorrespondeerd.

 • Synchroon wijst na de (sluiting van de) inschrijfperiode de woningen toe aan de kandidaten;
 • Bij de toewijzing wordt per bouwnummer bekeken hoeveel kandidaten dat bouwnummer hebben gekozen als eerste voorkeur en op welk tijdstip. Zijn er meerdere kandidaten met eenzelfde voorkeur? Dan wordt eerst toegewezen aan de kandidaat die zich heeft aangemeld tijdens de pre-sale-fase. Op deze wijze worden alle bouwnummers behandeld. Indien een bouwnummer niet kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer als eerste voorkeur heeft opgegeven, wordt – op gelijke wijze – bekeken of het bouwnummer kan worden toegewezen aan een kandidaat die het bouwnummer heeft opgegeven als tweed voorkeur. Indien dat niet lukt zal worden gekeken naar derde, vierde, vijfde etc. voorkeur;
 • Indien een bouwnummer aan een kandidaat is toegewezen, wordt de kandidaat benaderd door de verkopend makelaar voor een gesprek;
 • Indien aan een kandidaat (voorlopig) geen bouwnummer kon worden toegewezen, ontvangt kandidaat daarvan een bericht. Mocht alsnog een bouwnummer – conform toewijzingsprocedure- beschikbaar komen, dan wordt de kandidaat alsnog hierover benaderd;
 • De verkopende partij verwacht dat belangstellenden met serieuze interesse inschrijven en dat zij, bij eventuele toewijzing, op korte termijn aan kunnen geven of zij akkoord met de aankoop van de toegewezen woning.

Na de toewijzing

Na de toewijzing worden de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen gebeld. De makelaar neemt contact met je op en maakt dan gelijk een afspraak voor een gesprek. Ook als je geen woning toegewezen krijgt, word je geïnformeerd. Je komt dan op een reservelijst te staan.

Belangstellenden die een bouwnummer als tweede voorkeur hebben opgegeven, komen pas in aanmerking voor dit bouwnummer als zich geen belangstellenden hebben ingeschreven met dit bouwnummer als eerste voorkeur. Verder geldt de hierboven beschreven procedure.

Reservelijst

Als je onverhoopt geen woning toegewezen krijgt, kom je op de reservelijst. Wanneer degene die een woning toegewezen heeft gekregen uiteindelijk toch van de koop afziet, wordt deze woning aan één van de inschrijvers op de reservelijst toegewezen. Hierbij wordt rekening gehouden met de bij de inschrijving opgegeven voorkeuren.

Let op! Er is pas sprake van een bindende overeenkomst als alle partijen de koop-/aanneemovereenkomst hebben getekend. Tot dit moment staat het Synchroon vrij om zonder opgave van redenen de toewijzing in te trekken. Je kan dus tot het moment van wederzijdse ondertekening van de koop- en aannemingsovereenkomst nooit aanspraak maken op een woning.

Wij wensen je veel plezier toe met het maken van je keuze!

Wij gaan er vanuit je met deze toelichting op de procedure voldoende duidelijkheid te hebben gegeven over de procedure om in aanmerking te komen voor een woning in Floating Gardens.

Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op de makelaar.

Zoekvenster sluiten