Floating Gardens

Wonen in Sloterdijk Amsterdam

“In én vlakbij Floating Gardens kun je elkaar ontmoeten. Met vrienden en familie of met medebewoners buiten in de tuinen, in de gemeenschappelijke ruimten of bij de vele hotspots in de omgeving.”

vrouw-laptop-floating-gardens-1080

Kan-drinken-1080

Man-vrouw-bank-1080

3e-verdieping-1080

4e-verdieping

5e-verdieping

man-stoel-1080

pingpong-1080

focus-1080

Hotspots

Energie opdoen of stoom afblazen? HIIT Studio ligt op 10 minuten loopafstand en Fit for Free is 10 minuten fietsen. Verder vind je direct naast Floating Gardens Sportpark Spieringhorn waar je kunt hockeyen en voetballen. Het Spieringhornpark wordt bovendien binnenkort onder handen genomen waardoor je direct naast de deur ook nog een fantastisch sport- en recreatiegebied hebt.

 

Bij The Breakfast Club kun je de hele dag ontbijten. Ze hebben ook heerlijke lunchgerechten op de kaart staan. Fijne gerechten geïnspireerd op de Amerikaanse, Mexicaanse, Engelse en Franse keuken;
10 minuten lopen en je bent er.

 

Wattshub? Nou, dit is de nieuwste horecaspot van Sloterdijk. Een toffe plek waar je altijd kunt eten en drinken waar je zin in hebt. Ontbijtje in de avond doen?

 

Wakker worden! Op 5 minuten loopafstand staat de koffie voor je klaar bij de Koffie Academie. Met een beker dampend zwart goud stap je zo de trein in.

De avond beginnen en afsluiten met vrij zicht op jouw stad. Verplaats je naar de Sky lounge van het Mercure Hotel Sloterdijk. Je kunt hier heerlijk eten en borrelen in stijl.

 

De huiskamer van Wissenkerke is de ontmoetingsplek voor Amsterdam-West. Je loopt er in 4 minuten naartoe. Van koffie tot borrel, van lunch tot diner. Enjoy!

 

Westergas is een cultuurpark om de hoek van Floating Gardens. Feestje bijwonen, festival bezoeken, hangen in het park of op een van de terrassen, het kan hier allemaal. Echt altijd wat leuks te doen en jij zit op de eerste rang. 10 minuten fietsen en je bent er.

 

Hot hot hot! Dan koel je af bij de Sloterplas. Of verken Spaarnwoude. Waar trouwens ook geregeld festivals zijn. Alles is op de fiets bereikbaar.

 

Wist je dat de Jordaan maar een kwartier fietsen is? Ideaal, want hier vind je de 9 Straatjes. Een fantastisch gebied in Amsterdam met gezellige kroegjes en winkels met vintage- en designerkleding.

 

De Centrale Markthal ligt op 10 minuten fietsen van Floating Gardens. Food is hier de verbindende factor. Wine and dine of shop de lekkerste producten.

 

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje. Ga je naar Rollende Keukens, Urban Music Legends Festival, Havenpark, Thuishaven of Lofi? Geen Uber of auto nodig. Je loopt of fietst er gewoon naartoe.

 

Dansen tot de zon ondergaat, hangen bij een strandtent of genieten van de wandeling langs de zee als het lekker hard waait? Gewoon doen! Je woont hier immers op maar een half uur rijden van het strand. Haarlem bereik je net zo snel en dat is leuk, want deze stad wordt al jaren bestempeld tot leukste winkelstad van Nederland.