Floating Gardens

Horizon

Uitverkocht
Penthouse
0 beschikbaar
0 onder optie
4 verkocht
woonoppervlakte103 t/m 123㎡Kamers4
Horizon
Interesse?
0 beschikbaar

Bouwnummers

BNR.
19.01110㎡4-
19.02123㎡4-
19.03118㎡4-
19.04103㎡4-
#
#

Penthouses Horizon

Wonen op de bovenste verdieping. Negentien verdiepingen hoog! Het is bijna overbodig om te zeggen hoe fantastisch het uitzicht zal zijn. Wonen op de eerste rang in een ruim appartement met 3 slaapkamers en 100 tot 120 m2 woonoppervlakte. Alle appartementen hebben een luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Het toilet is separaat. Door de praktische indeling en de ramen van vloer tot plafond voelt elke kamer groots.

Voor welk appartement je ook gaat, altijd heb je een terras rondom je huis. Koffie in de ochtend en een wijntje terwijl de zon ondergaat. Veel beter dan dit wordt het niet. En kook je graag? De mogelijkheid voor een kookeiland hebben we alvast opgenomen.

De appartementen worden meer dan compleet afgebouwd zodat je extra comfort ervaart. Zoals stompe binnendeuren, een zeer uitgebreid elektrapakket en de voorbereiding voor een kookeiland. De appartementen worden opgeleverd inclusief fraai sanitair- en tegelwerk en een separate berging en exclusief een keuken. Eventueel kun je aanvullend een parkeerplaats kopen in de parkeerkelder.